Posted on

Можете ли да анализирате съновиденията с подкрепата на книга за гадаене на сънища?

horoscope

Сънищата за разгадаване е необходимо да се разделят. В случай, че съновидението ви е смутно, минава точно като на лента от филм и вие сами не участвате в този „сценарий” – този сън е безплоден. Сънят, върху който трябва да се фокусирате, е ред да направи отпечатък в съзнанието ви. Навярно не бихте могли да си спомните пълния сценарий, а единствено избрани епизоди. Реално и най-малкия детайл или частица от съня трябва да остави личния си следа в сърцето ви.

Препоръка за гадаене на сънищата: Предимно сънят, който е преизпълнен с чувства и не ви дава мира, може да ви напътства. Пророческият сън има специфична сантиментална украска, като не е в състояние да се изрази със слова.

Не бързайте да разтваряте книгата за тълкуване на сънища. Значително набързо се отгатват случки, като те са украсени емоционално и имат контакт с чисто човешки чувства. Действителните и яростни усещания са светлината по булеварда на съществуването ни.

Съвсем реалистично е сънуваното от нас да стане част от действителния живот. Всяка нощ всеки един има сън, но в голяма част от случаите, малко след като се събуди, не си спомня нищо. Правилното анализиране на съновидението е талант. Наистина трябва от огромното количество сънувано да успеете да прецедите важното съдържание.

Много рядко в сънищата ни присъстват цветове, вкусови усещания, миризми и звуци. Възникването им в съня на всеки човек е от огромен смисъл и в голяма част от случаите внася светлина за бъдещи събития.

Направете дневник на съновиденията си. Добре изберете тези компоненти, където са идеални за разгадаване. Прегледайте в книгата за гадаене на сънища подходящият знак, отнасящ се до даден обект, предмет на вашите съновидения. И съвсем спокойно последвайте правилата, валидни за всяка една творческа дейност.

Няколко примери от книгата за разгадаване на сънища: гориста местност – тревога; планинска верига – трудност; мъглявина – загадка; рояк птици – гости;…

Не схващайте съновидението буквално. Сънищата са ограбени от здрав смисъл, последователност и логика. Логиката на изкуството коренно се различава от логиката на живия живот. Това, което сънуваме, е игра на нашето собствено подсъзнание. Нашето собствено подсъзнание е лишено от здрав смисъл и логика.

Още детайли: https://www.astrohoroscope.info/bfr