Posted on

Идеи за почивка лятото – няколко дни в Гърция? Екскурзия?

holiday

За късмет, ден след ден се сбогуваме със студените седмици и произнасяме здравей с радост и усмивка на уста, пролетния сезон.

Задава се времето, в което е необходимо да премислим, на кое местенце ще ходим през времето на заслужената ни семейна почивка. В случай, че независимо от всичко не сте уверени, къде точно да прекарате лятото, не берете грижи. Има доста туристически компании , те ще се постараят да изживеете топлите дни с чудна морска ваканция, а също би могло почивка за двойка, в зависимост от желанията и изискванията ви, така че да не сте разочаровани от офертата за лятото, която сте избрали.

Туристически компании се намират в изобилие, така че възможните дестинации и десетките пътешествия, които се обявяват, са доста и различни. Искате уикенд за двойка на плаж? Никаква беда. Зарадвайте любовта си и вземете чудесен подарък мечтана почивка. Компанията ще ви препоръча много предложения, единствено и само е нужно да решите към кой град да тръгнете.

В случай, че не бихте желали да стоите вкъщи и силната ви страна е да пътувате и да търсите забавления от големия град на морски курорт, то купете пътешествия или пък ваканция в южната ни съседка.

Много от българите избират семейна почивка в южната ни съседка за предстоящото лято и избират агенция Procent.bg.

Гърция е една от най-желаните страни, даже от много нашумелите актьори на САЩ. Без съмнение няма защо да се маете. Вземайте кърпите и отивайте на плаж. Преживейте едно страхотно лято, като от него да запазите единствено и само приятни емоции и вечни спомени.

Пожелаваме ви настъпващото лято да е препълнено с невероятни емоции и усмивки.

Posted on

Може ли да инсталирам надуваем басейн в градината?

inflatable pool

Безспорно един от рентабилните и най-забавни начини да изживеете горещ летен почивен ден е да релаксирате или просто да играете в сглобяем басейн в двора ни. Възрастни и малчугани може да се любуват на чудесни моменти и игри във водата.

Свой плувен басейн в двора в днешно време не е абсолютно невъзможна или трудна покупка, както назад във времето. В днешно време във всеки двор с достатъчно количество пространство е възможно да се монтира сглобяващ се плувен басейн.

С просто подготвяне, различни ключови аксесоара и някои идеи за интересни занимания, надуващият се басейн е в състояние да стане в едно незабравимо събитие за семейството. Тези, където биха желали да се радват оптимално от басейните за надуване могат да разберат елементарна техника за сглобяване, която могат да следват всеки един път:

Решете за местоположението на сглобяващия се басейн
Да построите своя собствен басейн за плуване, намерете слънчева и значително отдалечено пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на повърхнината
Басейнът е хубаво да бъде поставен на равна равнина, с възможност запазване общото качество и да притежава равномерна дълбочинност в басейна. Може да се наложи да изравнявате земята, да премахнете чакъла и т.н. Добър избор е да изсипете слой пясък, за да сглобите надуваем басейн.

Инсталирайте структурата на басейна, над подовото покритие
Сложете басейна върху брезент. Изберете си коректното местоположение и разгънете малко преди надуване.

Надуйте стените на басейна
Напомпайте страните на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Напълване на басейна
Ползвайте маркуча в градината и пуснете чешмата: изчакайте като се напълни, това може да коства известно време.

Правилно е да изпълните басейна на рано сутрин.
С този метод топлината от слънцето трябва да затопли водата до температура, като е типична за втората част на деня. Ако водата все още е неприятно студена, добавете в нея малко на брой кофи гореща вода за бързо покачване на температурата.

Инсталиране на аксесоари
Ако в басейния комплект е на лице филтър, бихте могли да инсталирате паралелно инфузията или да запълните басейна. След тази стъпка да сложите всички други компоненти към надуваемия басейн: стълбата за влизане, чадър и шезлонзи около му и т.н.

Като басейнът за плуване е инсталиран, е необходимо единствено да сложите банския костюм и да се обречете на забавлението от гмуркането в домашни условия!