Posted on

11 основателни причини да заминете на круиз

cruiseЩом прочитате тези изречения сте на прав път да разберете няколко интересни за туриста въпроси, които без капка съмнение оставяйки трайни спомени, стотици незабравими снимки и ще Ви превърнат в огромен привърженик на презокеанските пътувания.

1. Стойност – една цена, много услуги. Заплащате веднъж и ще получите пълен пансион, забавления, настаняване, опция за спортни мероприятия и професионална анимация. Парите, които щяхте да заплатите посещавайки възможните дестинации по маршрута отделно, със сигурност щеше да надвиши тази на круиза.

2. Храна – огромно разнообразие – от бургери до гурме предложения, от обилни и разнообразни бюфети до файн дайнинг.

3. Многообразие – повече от сто и петдесет круизни кораба и повече от хиляда и осемстотин пристанища. Безкрайни възможности и избор от курорти за всеки сезон.

4. Забавления – екскурзия в пристаните, съвременни SPA локации, спорт, басейни за релакс, вечерни шоу програми, клубове и много музика.

5. Лесно е! Абсолютно всичко във връзка с екскурзията би могло да е уредено от Агента ви. За Вас остава трудната цел да се наслаждавате.

6. Чисто нови кръгозори – лягате в една точка на света и се събуждате в някаква друга. Всеки един ден сте на чисто ново местенце.

7. Семейство – за абсолютно всеки член от вашето семейство е помислено. Десетки опции за забавления за дечица от всички възрастови групи.

8. Глезотии – независимо от бюджета, круизните фирми предлагат на гостите си чудесно обслужване през цялото време.

9. Удовлетворение – безспорно е, че пасажерите на круизни кораби са най-доволни от своите собствени изживявания в сравняване с различни опции за почивка. Още един факт без съмнение е, че голяма част от пътниците започват да планират другата си дестинация по времето си на круизния кораб.

10. Сигурност – чудесно научен екипаж, охранители на круизния кораб, най-нова комуникационна и навигационна техника.

11. В действителност при морските круизи винаги съществува и още нещичко, което е извън стандартните 10 – всеки един го намира сам за себе си.

Натиснете тук: круизи средиземно море