Posted on

Сподели ми какви точно обувки притежава годеника ти, и ще ти кажа точно какъв е по характер

sportswearЗнаете ли, че една обувка не е единствено израз на показност и стил. Тя е в състояние много да разкрие за собственика си. По мнение на доста психолози дори вида на износената обувка би могла да ни разкаже значително повечко за стопанина, отколкото самите думи изречени на първа среща.

Освен по марката на обувките и по качеството на материалите, да разберете за финансовото състояние и професията на мъжа насреща, ще е възможно да разберете и от модела.

Маратонки за мъже – тези са обувките на абсолютно всеки себе уважаващ се мъж.

А точно тук реално не обсъждаме мъжа, позволяващ си да обуе маратонките, за да отиде на работа в офиса, а за този който всяка една сутрин преди работа се ангажира за тонуса и здравето си.

Спортни кецове – безсъмнено е класическата спортно насочена обувка, като освен комфортна е страшно харесвана от повечето. Такава обувка може да има почти всеки мъж, поне за използване през извънработно време.

Спретнати кожени обувки – именно те са обувките на деловия мачо или бизнесменът. В случай, че Вашият човек носи точно такива обувки или пък вдига летвата още по-високо с качествени екземпляри от кожа на крокодил, то значи отсреща имате индивид от силния пол, който е много взискателен.

Обувки за туризъм – тази е обувката мечта на съвременния авантюрист. Ако наистина знаете господа, който в 70% от излизанията си носят подобни обувки за туризъм, то тогава сте хлътнали и по природолюбител и дори еко защитник.

Мокасини – мъжете, държащи на класиката и комфорт, притежават точно тези обувки. Подобни господа харесват социалния живот, срещи с приятели и често са сърцето на компанията.

Вижте сайта ни: мъжки боти