Posted on

Как да монтираме надуващ се басейн в градината?

inflatable poolМоже би един от най-забавните и рентабилни начини да прекарате горещ летен почивен ден е да релаксирате или дори да играете в надуваем басейн в задния двор. възрастни и деца реално могат да се наслаждават на приятни мигове и забавления във водата.

Собствен плувен басейн в градината вече не е абсурдна или тежка придобивка, както преди години. Днес във всеки двор почти с достатъчно площ би могло да се построи сглобяем басейн.

С елементарно подготвяне, различни важни аксесоара и някои идеи за забавни дейности, надуващият се басейн е в състояние да стане в едно неповторимо събитие за семейството. Тези хора, където биха желали да се радват максимално от надуваемите басейни биха могли да научат лесна техника за монтиране, като могат да следват всеки път:
Решете за мястото на надуваемия басейн за плуване

Да построите вашия басейн, подберете светла и доста далечно пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на повърхнината
Плувният басейн е хубаво да бъде поставен върху плоска плоскост, с цел запазване качеството и да разполага с равна дълбочинност . Възможно е да се наложи да изравните земята, да отстраните камъните и т.н. ефективен избор е да сложите пласт пясък, за да монтирате надуваем басейн.

Подредете структурата на надуваемия басейн, над подово покритие
Подредете басейна на брезент. Изберете правилното положение и разгънете преди напомпате.

Надуйте стените на басейна
Надуйте страните на плувния басейн с инфлационна помпа.

Напълване на плувния басейн
Ползвайте маркуча в градината и включете крана: чакайте като се напълни, това е възможно да отнеме доста дреме.

Добра идея е да изпълните надуваемия басейн на рано сутрин.
По този конкретен начин топлината от слънцето трябва да затопли температурата на водата, която е типична за късния следобед. Ако случайно водата все още е неприятно хладна, добавете в нея няколко кофи много топла вода за по-бързо покачване на температурата.

Добавяне на принадлежности
Ако случайно в басейния комплект има филтър, можете спокойно да инсталирате паралелно инфузията или да запълните басейна. След тази стъпка да се добави всички допълнителни компоненти към плувния басейн: стълбата за влизане, шезлонзи и чадъри около него и др.

Като надуващият се басейн е приготвен, е нужно само да поставите банския и да се посветите на забавлението от гмуркането в собствения ви дом!

Разберете още: https://baseinibg.com/garden/122-дървени-мебели