Posted on

Може ли да инсталирам надуваем басейн в градината?

inflatable pool

Безспорно един от рентабилните и най-забавни начини да изживеете горещ летен почивен ден е да релаксирате или просто да играете в сглобяем басейн в двора ни. Възрастни и малчугани може да се любуват на чудесни моменти и игри във водата.

Свой плувен басейн в двора в днешно време не е абсолютно невъзможна или трудна покупка, както назад във времето. В днешно време във всеки двор с достатъчно количество пространство е възможно да се монтира сглобяващ се плувен басейн.

С просто подготвяне, различни ключови аксесоара и някои идеи за интересни занимания, надуващият се басейн е в състояние да стане в едно незабравимо събитие за семейството. Тези, където биха желали да се радват оптимално от басейните за надуване могат да разберат елементарна техника за сглобяване, която могат да следват всеки един път:

Решете за местоположението на сглобяващия се басейн
Да построите своя собствен басейн за плуване, намерете слънчева и значително отдалечено пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на повърхнината
Басейнът е хубаво да бъде поставен на равна равнина, с възможност запазване общото качество и да притежава равномерна дълбочинност в басейна. Може да се наложи да изравнявате земята, да премахнете чакъла и т.н. Добър избор е да изсипете слой пясък, за да сглобите надуваем басейн.

Инсталирайте структурата на басейна, над подовото покритие
Сложете басейна върху брезент. Изберете си коректното местоположение и разгънете малко преди надуване.

Надуйте стените на басейна
Напомпайте страните на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Напълване на басейна
Ползвайте маркуча в градината и пуснете чешмата: изчакайте като се напълни, това може да коства известно време.

Правилно е да изпълните басейна на рано сутрин.
С този метод топлината от слънцето трябва да затопли водата до температура, като е типична за втората част на деня. Ако водата все още е неприятно студена, добавете в нея малко на брой кофи гореща вода за бързо покачване на температурата.

Инсталиране на аксесоари
Ако в басейния комплект е на лице филтър, бихте могли да инсталирате паралелно инфузията или да запълните басейна. След тази стъпка да сложите всички други компоненти към надуваемия басейн: стълбата за влизане, чадър и шезлонзи около му и т.н.

Като басейнът за плуване е инсталиран, е необходимо единствено да сложите банския костюм и да се обречете на забавлението от гмуркането в домашни условия!